Analysis - Letsgroo
21761
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-21761,page-child,parent-pageid-18629,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-2.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.4.4,vc_responsive
 

Analysis

Haalt u uw online doelstellingen?

 

 

 

Let’sgroo analysis

meet en analyseert het verkeer naar en op uw website. Op basis van KPI’s en conversiedoelen worden funnels ingericht, gemonitord en bijgestuurd.

 

KPI’s en Conversie

Onze dienstverlening richt zich op het behalen van conversies en lange termijn resultaat. Vóórdat we een project starten, bepalen we gezamenlijk de KPI’s (Key Performance Indicatoren), en de doelen die daarbij horen. Want net als u willen we weten in welke mate een nieuwe aanpak succesvol is, en waar het nodig is om bij te sturen.

 

Dashboard

Er komen van verschillende kanalen (zoekmachine, tekst advertenties, beeld advertenties, e-mail) bezoekers naar de site. Vindt elke bezoeker wat hij/zij zoekt? Of haken de bezoekers voor het conversie moment af? Met behulp van deze gegevens kunnen vervolgens door A/B testen de resultaten stap-voor-stap verbeterd worden. Via ons eigen online dashboard monitoren we de voortgang.

 

Leer- en verbeterpunten

Het continu verbeterproces, daar houden we van, want alleen zo helpen we u met het tot grote hoogten laten groeien van uw online markting. Van al onze acties krijgt u een evaluatie en advies met leer- en verbeterpunten voor een volgende actie.

 

 

Bekijk ons werk óf neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.